Koira-arjen sujuvuuden takaavat tärkeät perustaidot:
Hihnassa nätisti kulkeminen, luoksetulo ja paikallaanoleminen, rauhoittumisen taito ja kohtelias käytös muiden koirien tai ihmisten tapaamisessa.

Arkitottelevaisuuskoulutus vahvistaa koiran ja omistajan välistä kontaktia ja antaa omistajalle eväät tehokkaaseen ja positiiviseen koiran koulutukseen. Koulutus pohjautuu palkitsemiseen ja hyvän käytöksen vahvistamiseen.

 

Kouluttajan avulla opit huomioimaan ja vahvistamaan tavoiteltavaa käytöstä sekä ajoittamaan palkitsemisen oikein. Pienryhmässä toteutetut harjoitukset antavat turvallisen ja tuttavallisen ympäristön harjoitella arkitottelevaisuutta.

 

Järjestämme yksittäisiä arkitottiskertoja sekä ajoittain pidempiä kursseja.
Treenien teeman löydät verkkokaupastamme, josta voit myös varata paikkasi:

Voimme myös joustavasti porukassa päättää treenikerralla tehtävät harjoitukset.

 

Harjoitukset toteutetaan klinikalla tai lähiympäristössä lenkkipoluilla, mutta kokoonnumme aina ensin klinikalla (tai klinikan pihassa). Varaa mukaan säänmukainen vaatetus sekä runsaasti koiraasi motivoivia herkkuja!

 

Huomioithan, että kouluttajamme järjestää myös yksityistreenejä, jos esimerkiksi koirasi ahdistuu liiaksi muiden koirien läsnäolosta. Yleensä remmirähjienkin on mahdollisuus harjoitella pienryhmässä, mutta jos asia mietityttää niin eläinkouluttajamme Krista Heinonen vastaa kysymyksiin sähköpostitse: krista.elainklinikkatimantti@gmail.com
 

Arkitottelevaisuus

Leirintäkatu 2

33900 Tampere

050 324 7550 (soittoaika ti klo 12 - 17 & to klo 13 - 19)

info@elainklinikkatimantti.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2017 ELÄINKLINIKKA TIMANTTI