Urheilukoirahieroja, trimmaaja,

DOBO-koulutusohjaaja, sertifioitu Emmi-Pet-hammashoitaja, koiran diplomiravitsemusneuvoja
Jenni Kaipainen

Eläinklinikka Timantin Jenni vastaa Emmi Pet -suuhygieniapalveluiden lisäksi koirien trimmaamisesta, lihashuollosta, urheilukoirien ravitsemusneuvonnasta ja treenisuunnitelmista, tuki- ja liikuntaelinsairaiden hoidosta sekä toipilaiden kuntoutuksesta.

Tämä rautainen koira-alan ammattilainen tietää mitä tekee ja auttaa monipuolisesti nelijalkaisia asiakkaitaan säilyttämään liikkumisen, perusterveyden ja harrastamisen ilon. Jenni vastaa niin aloittelijoiden kuin kokeneempienkin koirakoiden tarpeisiin alkaen treenisuunnittelusta ja ravintoneuvonnasta aina kilpailevan koiran lihashuoltoon asti.

 

”Olen harrastanut ja kilpaillut koirieni kanssa agilityä 90-luvun alkupuolelta asti, mutta vuosien varrella on tullut kokemusta myös monista muista lajeista, mm. tokosta ja jäljestyksestä. Juuri agilityharrastuksen kautta sainkin kimmokkeen perehtyä koirien lihashuoltoon ja kouluttautua urheilukoirahierojaksi.”

 

Harrastavan koiran oikeanlainen ravitsemus on erittäin tärkeä osa aktiivisen lemmikin kokonaisvaltaista hyvinvointia. Yksilölliset ravitsemustarpeet on osattava huomoida koiran eri ikävaiheissa ja harrastuslajeissa,  joten Jennin oli luontevaa jatkaa opiskeluja urheilukoirahierojakoulutuksen jälkeen koiran ravitsemusneuvojaksi.  Häneltä saatkin vankkaan käytännön kokemukseen perustuvat eväät joilla treenit sujuvat turvallisesti ja terveellisesti.

Jenni on suorittanut myös  Emmi Pet –suuhygieniakoulutuksen ja tekee Timatissa ultraäänihammashoitoja, jotka eivät vaadi eläimen rauhoittamista. Lisää Emmi-Pet hammashuollosta voit lukea täältä.

Jenni uusimpana aluevaltauksenaan aloitti trimmaajan ammattiopinnot keväällä 2017 Salpauksen Koulutuskeskuksessa ja tekee kaikkien rotujen trimmauksia opiskelijatöinä.

Jennin kädenjälkeä on nähtävillä Koirapalvelu Origon Facebook-sivujen galleriassa.

Leirintäkatu 2

33900 Tampere

050 324 7550 (soittoaika ti klo 12 - 17 & to klo 13 - 19)

info@elainklinikkatimantti.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2017 ELÄINKLINIKKA TIMANTTI