Kasvattajaneuvonta

Eläinklinikka Timantissa saat apua ja neuvoja muun muassa seuraavissa asioissa:

  • tiineyteen valmistautuminen ja ongelmien ennaltaehkäisy ravitsemuksen keinoin

  • pentuekoon maksimointi ja sikiökuolemien ennaltaehkäisy

  • tiineys- ja imetysajan ruokinta

  • synnytykseen valmistautuminen

  • maidontuotannon ongelmien hoito

  • pikkupentujen ruokinta

Kasvattajaneuvonnasta klinikallamme vastaa kokenut kasvattaja, eläinnaturopaatti Sanna. Emän ja pentujen terveystarkastukset sekä tarvittavat lääkitykset hoitaa eläinlääkäri.

Kasvattajaneuvonta

Pentujen odotus on jännittävää aikaa, johon kaivataan usein tukea ja neuvoja kokeneelta asiantuntijalta. Jo ennen astutusta ja tiineyden aikana voidaan vaikuttaa merkittävästi emän hyvinvointiin, synnytyksen sujuvuuteen sekä pentuekokoon ja pentujen elinvoimaisuuteen. Kasvattajaneuvonnassa käydään läpi joko yksilökohtaisesti tai rotukohtaisesti kasvattajan tavoitteita sekä keinoja ennaltaehkäistä synnytysongelmia ja rodussa tavattavia ongelmia.

  • Vastaanottokäynti 1,5h 75€

Pentujen odotus on jännittävää aikaa, johon kaivataan usein tukea ja neuvoja kokeneelta asiantuntijalta

Oli kyseessä sitten pentueen suunnitteluvaihe ja ongelmien ennaltaehkäisy tai itse synnytystapahtumaan valmistautuminen, kasvattajaneuvontamme auttaa.

 

Jo ennen astutusta ja tiineyden aikana voidaan vaikuttaa merkittävästi emän hyvinvointiin, synnytyksen sujuvuuteen sekä pentuekokoon ja pentujen elinvoimaisuuteen. Kasvattajaneuvonnassa käydään läpi joko yksilökohtaisesti tai rotukohtaisesti kasvattajan tavoitteita sekä keinoja ennaltaehkäistä synnytysongelmia ja rodussa tavattavia ongelmia. 

Vaikka akuutteja tiineyden aikaisia ongelmia ei osuisikaan kohdalle, kasvattajan rooli on aina tärkeä, sillä emän ruokinta ja hoito luovat pohjan myös tulevien pentujen terveydelle. Muun muassa emän ravitsemuspuutokset tai huono suolistobakteerikanta altistavat pennut lukuisille ongelmille ja sairauksille, sillä pennun immuniteetin kehittyminen alkaa jo sikiöasteella. Myös allergioiden kehittymisen kannalta emän ravinnon laadulla on oma merkityksensä.

Leirintäkatu 2

33900 Tampere

050 324 7550 (soittoaika ti klo 12 - 17 & to klo 13 - 19)

info@elainklinikkatimantti.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2017 ELÄINKLINIKKA TIMANTTI