Naprapaatti

Katja Lind

Vain harva ihminen elää tuntematta lainkaan kipua tai siihen liittyvää kärsimystä ja toimintakyvyttömyyttä. Siksi moni koiranomistaja onkin nykypäivänä valveutunut hoidattamaan myös koirille varsin yleisiä lihas- ja nivelvaivoja. Katjalle voit varata ajan koirasi lihas- ja nivelongelmien hoitoon. Esimerkiksi selkärangasta peräisin olevat vaivat ovat tyypillinen syy hoitoon hakeutumiselle.

"Tavoitteeni on tarjota asiakkaille monipuolista, käytäntöön ja lääketieteeseen perustuvaa hoitoa ja tätä kautta tarjota asiakkailleni kivutonta arjessa toimimista."

 

Olen Valviran rekisteröimä terveydenhuollon ammattihenkilö ja korkeakoulututkintoni (4 v.) olen suorittanut Suomessa Kymenlaakson ammattikorkeakoulussa.
Lisäkoulutukset:

  •     NLP practioner; terveys- ja terapia suuntautunut

  •     McKenzie A, B, C, D

  •     Neuraalikudoksen mobilisointi

  •     Kinesioteippaus

  •    2017 erikoistuminen koirien tules-sairauksiin
     

Olen kasvanut perheessä, jossa on aina ollut koiria. Omien koirieni kanssa olen harrastanut näyttelyitä, Nose Work -nenätyöskentelyä, metsäjälkeä, rally-tokoa, agilityn alkeita, doboa ja olemme me kokeilleet koiratanssiakin, joten moni laji on tullut tutuksi.  

Miksi kiinnostuin koirien hoitamisesta?

Omillakin koirillani on ikävä kyllä ollut kaikenlaista vaivaa. Osaan ongelmista olemme saaneet avun lääkkeistä ja osaan ruokavaliomuutoksista. Osa vaivoista kuitenkin jatkui ja siksi aloin katsoa koiriani "eri silmällä”. Huomioin koirien outoja liikkeitä, ontumisia, takajalkojen kirputtamista, liikkumattomuutta, istuma- ja seisoma-asentoja ja hyppäämisvaikeuksia. Tämän myötä syntyi kipinä hoitaa ihmisten lisäksi koiria.

Koiriin erikoistuneena naprapaattina työhöni kuuluu arvioida syitä oireiden taustalla ja pyrkiä vaikuttamaan suoraan ongelman ytimeen, ei ainoastaan oireisiin. Olen perehtynyt tuki- ja liikuntaelinvaivoihin erikoisalana koiran niveliin ja liikkumiseen liittyvät ongelmat.

Leirintäkatu 2

33900 Tampere

050 324 7550 (soittoaika ti klo 12 - 17 & to klo 13 - 19)

info@elainklinikkatimantti.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2017 ELÄINKLINIKKA TIMANTTI