NAPRAPATIA

Naprapatia on hoitomuoto, joka on erikoistunut tuki-ja liikuntaelimistön kivuliaisiin toimintahäiriöihin, niiden tutkimiseen, hoitoon ja ennaltaehkäisyyn.
Hoidossa hyödynnetään nivelten manipulaatiota ja kehon omia liikeratoja. Naprapatia on erittäin tehokas hoitomuoto ja ongelmat saadaankin useimmiten hoidettua 1-3 käyntikerralla.

Naprapaattimme Katja Lind hoitaa sekä ihmisiä että koiria, ja hänen erikoisalanaan on koirien niveliin ja liikkumiseen liittyvät ongelmat.
Timantissa lemmikkiäsi hoidetaan kokonaisvaltaisesti, joten apunanne on tarpeen mukaan myös muu moniammattillinen tiimimme.

Koira naprapaatin vastaanotolla

Nettiajanvaraus

Saat varatusta ajasta vahvistusviestin sähköpostiisi.

Sähköposti

Voit varata ajan myös sähköpostitse: info@elainklinikkatimantti.com

Puhelin

050 324 7550 Asiakaspalvelu avoinna: TI 12-17 ja TO 13-19 Muina aikoina hoidamme vastaanottoja.

PALVELU JA HINNASTO

Naprapaattinen hoito koiralle

Ensikäynnillä Käydään läpi koiran esitiedot, minkä lisäksi naprapaatti haastattelee omistajaa. Naprapaatti tutkii koiran sekä arvioi oireiden taustasyitä, minkä perusteella toteutetaan hoito yksilökohtaisen tarpeen mukaan.

Jatkokäynneillä seurataan hoidon etenemistä ja jatketaan hoitoa tarpeen mukaan eri menetelmiä käyttäen.

HINNASTO:

Hoitokerta 80€ (1 h)
Hoito saman perheen kahdelle koiralle samalla käynnillä 125€ (2 h)

Naprapaattinen hoito koiralle ja omistajalle

Koiralle tehtävän hoidon lisäksi perehdytään samalla käynnillä myös omistajan tuki- ja liikuntaelimistön nivel-, välilevy- ja pehmytkudosperäisiä kiputiloihin erilaisia menetelmiä ja tekniikoita hyväksi käyttäen. Koirakon yhteinen harrastuskin saattaa nousta ihan uudelle tasolle, kun molempien liikeradat saadaan kuntoon ja harjoittelu sujuu ilman kipua ja liikerajoitteita!

HINNASTO:

Hoitokerta 125€
(hoitoon varataan 2 h)

VARAA AIKA

Valitse teille sopiva palvelu. Ajan voit varata puhelimitse, sähköpostitse tai alla olevalla nettiajanvarauksella.

Täytä ESITIETOLOMAKE

Täytä ESITIETOLOMAKE ajanvarauksen jälkeen, jotta voimme tarjota parasta mahdollista palvelua lemmikillesi.

KOIRAN MANIPULATIIVISEEN HOITOON VALMISTAUTUMINEN

Tästä voit lukea miten koiran kanssa toimitaan ennen ja jälkeen vastaanoton.

NAPRAPAATIN VASTAANOTOLLA

Koira naprapaatin vastaanotolla

Mahdollisimman rauhallisen ja positiivisen hoitotilanteen luomiseksi vastaanotolle voi tulla vain yksi perheenjäsen koiran mukana.

Toivomme että täyttäisitte esitietolomakkeen ennen vastaanottoa. Lomakkeen tietojen ja omistajan haastattelun perusteella selvitellään koiran oireiden taustasyyt ja tehdään hoitosuunnitelma.

Keskustelun jälkeen naprapaatti tutkii koiran. Kun koiran liikkuminen, rakenne, mahdolliset liikerajoitukset ja poikkeamat askelluksessa on arvioitu silmämääräisesti tarkastellen, naprapaatti käy käsin läpi koiran koko kehon. Koira ohjataan hakeutumaan tasapainoiseen, rentoon seisoma-asentoon lattialla tai hoitopöydällä, jotta koira on luottavaisesti mukana hoitotilanteessa. Koira pyritään aina hoitamaan seisten, ei siis makuuasennossa, jos siihen ei ole erityistä syytä tai tarvetta. Palpoiden huomataan mahdolliset jännittyneisyydet, poikkeamat lihaksistossa, jänteissä, nivelten rakenteissa ja liikkuvuudessa, ihon lämpötilassa ja kireydessä. Koira ilmoittaa mahdolliset kiputuntemukset käytöksellään.

Tutkimuksen pohjalta valitaan hoitotekniikka yksilöllisesti oireiden perusteella. Naprapaatti käyttää monipuolisesti eri tekniikoita, kuten mobilisointia, manipulaatiota, sekä laserhoitoa. Näin hoito on tehokasta ja kokonaisvaltaista, eikä keskity vain yhden osa-alueen hoitoon.

​Naprapatia on tehokas hoito oireiden ilmetessä, mutta se toimii hyvin myös ennaltaehkäisevänä hoitoa tai kroonisesti oireilevan, esim. nivelrikkopotilaan säännöllisenä tukihoitona. Erityisesti harrastekoira kannattaisikin hoidattaa säännöllisesti, koska monet harrastukset aiheuttavat kuormitusta keholle, joten säännöllinen hoito ylläpitää koiran hyvää suorituskykyä ja mahdollisiin alkaviin vaivoihin pystytään puuttumaan ennen kuin niistä syntyy isoja ongelmia.

 

Omistaja ja koira naprapaatin vastaanotolla

Koiralle ja omistajalle suunnattu hoito on suunniteltu erityisesti harrastaville koirakoille. Sekä koiran, että omistajan suorituskyky voi parantua merkittävästi, kun liikeradat saadaan kuntoon ja kehon jännitystilat ja jäykkyydet hoidettua. Hoitoon ovat tervetulleita myös kotikoirat emäntineen ja isäntineen. Koirakkohoito on myös mahtava lahjaidea, sillä kukapa ei haluaisi lahjaksi hyvää oloa sekä itselleen, että koiralleen!

HUOM!

Akuutit traumat vaativat yleensä eläinlääkärin tutkimuksen ja hoidon ennen muiden hoitomuotojen toteutusta. Mikäli koirasi on loukkaantunut, ole ensisijaisesti yhteydessä päivystävään eläinlääkäriin.

Lue lisää naprapatiasta Katja Lindin nettisivuilta.

 


Peruuttamattomat ajat veloitetaan täysimääräisenä.

  • Jos perut varauksen viimeistään 24h ennen varaamaasi aikaa, voit tehdä sen sähköpostitse, soittamalla tai Avoinna24-palvelussa ja palvelua ei veloiteta.
  • Jos perut varauksen myöhemmin kuin 24h ennen varaamaasi aikaa, voit tehdä sen ainoastaan sähköpostitse tai puhelimitse ja Sinun tulee maksaa 50 % palvelun hinnasta.
  • Mikäli et peru varausta lainkaan, Sinun tulee maksaa koko palvelun hinta.

Hinnat sisältävät alv. Hinnat ovat toistaiseksi voimassa ja pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.