Yksityisopetus, 

ongelmakoirakoulutus ja käytösneuvonta

Apua tarvitaan usein seuraavissa tilanteissa:

 • eroahdistus

 • aggressiivisuus, epäluuloisuus, epäluotettavuus esimerkiksi vieraita kohtaan

 • pelkotilat, epävarmuus

 • ylivilkkaus, hermostuneisuus

 • merkkailu/pissailu sopimattomiin paikkoihin

 • suru, alakuloisuus (esimerkiksi lajitoverinsa menettänyt eläin)

Yksityisopetusta ja ongelmakoirakoulutusta tarjoaa eläinkouluttajamme Krista

Ongelmakoirakoulutus

Ongelmakoirakoulutus räätälöidään aina yksilökohtaisesti huomioiden koiran luonne, asiakkaan tarpeet ja ongelmien laatu.

Alkukartoituksessa käydään läpi omistajan ennalta toimittamat esitiedot, keskustellaan ongelmista, niiden ilmenemisestä ja taustasyistä sekä tehdään koulutussuunnitelma. Useimmiten koulutussuunnitelmaan sisältyy 1-4 jatkokäyntiä, jotka toteutetaan asiakkaan kotona tai siellä, missä ongelmat ilmenevät, esim. lenkkipolulla. Omistaja saa yksilökohtaiset kirjalliset ohjeet koiran koulutukseen sekä aktivointiin ja virikkeellistämiseen. Ongelmakoirakoulutukseen kuuluu kouluttajan tuki sähköpostin välityksellä koko koulutusprosessin ajan.

 • Alkukartoitus 105€/2h

 • Jatkokäynnit 60€/h
  +matkakorvaus 0,50€/km

Yksityisopetus

Kurssivetäjänämme toimiva Krista tarjoaa myös yksityisopetusta oman koiran kouluttamiseen. Mikäli kaipaat apua koiran arkitottelevaisuuskoulutukseen, voit osallistua kursseillemme tai varata yksityisopetuksena koulutusapua. Yksityisopetus räätälöidään aina yksilökohtaisen tarpeen mukaisesti

 • 30€/30min

 • 60€/60min
  +matkakorvaus 0,50€/km

Käytösongelmien kokonaisvaltaista hoitoa tarjoaa myös eläinnaturopaatti Sanna

Käytösneuvontaa myös kissoille

Asuuko kodissasi karvainen arkajalka? Tai onko kissasi alkanut pissailemaan sopimattomiin paikkoihin? Usein käytösongelmien syyt ovat moninaiset ja siksi klinikallamme lähestytään ongelmaa aina monesta eri näkökulmasta. Yhdessä voimme löytää ratkaisut ja tehdä arjesta jälleen parempaa!

Koirien käytösneuvonta

Selvitämme käytösongelmien syyt yhdessä omistajan kanssa. Ongelmallisen käytöksen taustalla saattaa piillä synnynnäinen ominaisuus, kuten heikko hermorakenne, tai lemmikin aiemmat, ikävät kokemukset. Muita taustasyitä voivat olla sairaus tai kipu tai jopa virheellinen ravitsemus, esimerkiksi ravintoainepuutos. Tällöin apu saattaa löytyä helposti ruokinnan muutoksista tai ravintolisästä.

Käytösongelmissa voidaan käyttää apuna myös Bach-uutteita ja Tellington TTouch™ -terapiaa.  Usein parhaaseen ja kokonaisvaltaisimpaan hoitotuloksiin päästäänkin yhdistelemällä eri hoitokeinoja.

Tarvittaessa apuna kaikkiin käytösongelmiin liittyvien taustasyiden selvittelyssä on eläinlääkärimme.

Vaikka sinulla ei olisikaan varsinaista ongelmakoiraa, mutta kaipaat apuja esimerkiksi arkitottelevaisuuteen ja lemmikkisi peruskoulutukseen, kannattaa tutustua laajaan kurssitarjontaamme.

Leirintäkatu 2

33900 Tampere

050 324 7550 (soittoaika ti klo 12 - 17 & to klo 13 - 19)

info@elainklinikkatimantti.com

 • Black Facebook Icon
 • Black Instagram Icon

© 2017 ELÄINKLINIKKA TIMANTTI