Emmi-Pet Suuhygienia

Ensikäynti 1,5h     75€

+hammasharja          5€ 

Milloin voit varata ajan

Emmi-Pet suuhygienia ensikäyntiin?

Emmi-Pet ensikäynti voidaan toteuttaa silloin, kun lemmikin suun terveys on hyvä. Lemmikin ollessa tottunut suun hoitoon, pystytään Emmi-Pet käsittelyssä käymään ultraäänihammasharjalla läpi hampaiden sisä- ja ulkopinnat, ja tarvittaessa lisäksi poistamaan hammasintrumenteilla laajemmat hammaskivikertymät (lähinnä ulkopinnoilta), jotka irtoavat hyvin ultraäänikäsittelyn ansiosta. Käsitely ei aiheuta kiillevaurioita.

Toisinaan Emmi-Pet -käsittelyssä löytyy heiluvia hampaita tai paljastuu hammaskiven alta eläinlääkärin hoitoa vaativia ongelmia. Näistä informoidaan omistajaa aina käynnin yhteydessä. Lisäksi omistaja saa neuvoja suun kotihoitoon.

Milloin on tarvetta varata aika eläinlääkärille suun hoitoon?

Mikäli lemmikin suussa on ientulehdusta, joka näkyy yleensä punoituksena ienrajoissa ja verenvuotona ikenistä, heiluvia hampaita tai runsaasti hammaskiveä (etenkin sisäpinnoilla), tarvitaan eläinlääkärin suorittamaa suun hoitoa, joka toteutetaan narkoosissa. Eläinlääkärin suorittamassa käsittelyssä myös sisäpintojen ja ientaskujen huolellinen puhdistus mahdollistuu.

HUOMIOI VARAUSTA TEHDESSÄSI: Noin viikon ajan ennen Emmi-Pet käsittelyä lemmikin ikeniin levitetään kotona päivittäin desinfioivaa hammasgeeliä (esim. Dentisept, saatavilla klinikaltamme ja apteekeista). Hammasgeelin käyttöä jatketaan 1-2 viikon ajan käsittelyn jälkeen suuhygienistimme ohjeiden mukaan.

Ensimmäisellä Emmi-Pet -käynnillä eläimelle otetaan käyttöön oma ultraäänilaitteeseen kiinnitettävä hammasharja, jota voidaan käyttää myös tulevilla käynneillä. Hammasharjan hinta on 5€ ja se lisätään käyntimaksuun.

Ylläpitokäynti 30min    35€

1-2 kuukauden välein

Joka 5. kerta -50%

 

Milloin voit varata ajan

Emmi-Pet suuhygienia ylläpitokäyntiin?

Lemmikkisi hampaat on hoidettu viimeisen 2kk sisällä eläinlääkärissä tai Emmi-Pet ensikäynnillä, eikä suussa ole havaittu vakavampia terveydellisiä ongelmia, jotka vaativat vielä eläinlääkärin hoitoa

 

EMMI-PET YLLÄPITOKÄYNTI 

Ylläpitokäynnit ovat tarkoitettu toteutettavaksi Emmi-Pet ensikäynnin tai eläinlääkärin suorittaman suun hoidon jälkeen. Ylläpitokäynnit toteutetaan yksilökohtaisen hoitosuunnitelman mukaan: ensimmäinen ylläpitokäynti 2kk kuluessa eläinlääkärin suorittamasta suun hoidosta tai Emmi-Pet ensikäynnistä, ja sen jälkeen tarpeen mukaan 1-2kk välein.

Ylläpitokäyntien tarkoitus on ylläpitää suun terveyttä ja ennaltaehkäistä hammaskiven muodostumista. Säännöllisesti toteutetut ylläpitokäynnit ovat hyvä vaihtoehto, jos hampaiden hoito kotioloissa ei syystä tai toisesta onnistu.

Ylläpitokäynnillä käsitellään eläimen hampaat ultraäänihammasharjalla ja tarvittaessa alkavia hammaskivikertymiä poistetaan hampaiden ulkopinnoilta lisäksi hammasinstrumenteilla. Ylläpitokäyntiin varataan aikaa 30min.

Säännöllinen ylläpitohoito vähentää eläinlääkärin suorittamien hammashoitojen tarvetta, ylläpitää lemmikin suun terveyttä ja pitkällä aikavälillä voi merkittävästi pienentää kuluja.

Noin viikon ajan ennen Emmi-Pet ylläpitokäsittelyä lemmikin ikeniin levitetään kotona päivittäin desinfioivaa hammasgeeliä (esim. Dentisept, saatavilla klinikaltamme ja apteekeista). Jos lemmikilläsi on Emmi-Pet hammasharja, sitä voidaan käyttää ylläpitokäynneillä. Tarvittaessa saat käynnin yhteydessä uuden ultraäänilaitteeseen kiinnitettävähammasharjan 5€ hintaan.

Emmi-pet -sarjakortilla saa lemmikin joka viidennen ylläpitokäynnin puoleen hintaan!

Emmi-Pet on menetelmä, jossa hammashoito tehdään ultraäänellä ilman rauhoitusta.

Ensikäynti  1,5h    75€ +hammasharja      5€ 

Ylläpitokäynti      35€

1-2 kuukauden välein, joka 5. kerta -50%

 

Ultraääni poistaa hammaskiveä, plakkia ja bakteereita hellävaraisesti, mutta tehokkaasti. Se ei aiheuta kiillevaurioita ja on turvallinen hoitomuoto kaikenikäisille lemmikeille hammaskiven poistoon ja muodostumisen ehkäisyyn.

Laitteen harjaspäät liuottavat hammaskiven ja plakin hampaan pinnalta ilman liikettä, tärinää tai melua, jolloin hoito on eläimelle miellyttävää. Runsaiden hammaskivikertymien irroittamiseen käytetään apuna myös hammasinstrumenttia.

Emmi-Pet tuottaa ultraääniä patentoidun ultraäänimikrosirun avulla, joka on upotettu harjaspään sisälle. Puhdistuksessa käytetään ultraäänen välittäjäaineena  Emmi-Petin nanokuplahammastahnaa.

Ultraääni-impulssit pystyvät tunkeutumaan hammasväleihin ja ikeniin 12 mm säteellä, jolloin ne tuhoavat bakteereja sekä mikrobeja myös paikoista, joita ei pystytä puhdistamaan tavallisella hammasharjalla. Tekniikka vähentää bakteerien lisääntymistä ja lievittää näin useita suun ongelmia, hoitaa ja suojaa ikeniä sekä estää tulehduksia ja parodontiittia.

Koska käsittely tehdään ilman rauhoitusta, on eläimen oltava tottunut hampaiden hoitoon. Jos hammaskiveä on kertynyt runsaasti tai eläin on tottumaton suun käsittelyyn, ei koko hoitoa välttämättä pystytä toteuttamaan yhdellä hoitokerralla, vaan tällöin sovitaan jatkokäynti.

Ultraäänihammashoidon suosio on kasvanut nopeasti lyhyessä ajassa, mistä johtuen markkinoilla on hyvin laaja kirjo erilaisia palveluntarjoajia. Emmi Pet –suuhygieniakoulutusta järjestää Suomessa vain Mustin Kerho. Koulutuksessa käsitellään koiran ja kissan suun anatomiaa, suuontelon sairauksia sekä opetellaan Emmi Pet –ultraäänihammasharjan oikeaoppinen, ammattimainen käyttö. Lisäksi Emmi Pet -pätevyystodistuksen saaneet osaavat tarvittaessa ohjata asiakkaan jatkohoitoon eläinlääkärille.

Suuhygieniahoidot klinikallamme toteuttaa Mustin Kerhon suuhygieniakoulutuksen käynyt ja Emmi Pet -pätevyystodistuksen saanut Jenni. Tarvittaessa suun hyvinvoinnista huolehditaan yhdessä eläinlääkärin kanssa.

Hygienia on Emmi Pet -ultraäänihoidoissa ensiarvoisen tärkeää; steriloimme hoitovälineet joka käytön jälkeen.

Leirintäkatu 2

33900 Tampere

050 324 7550 (soittoaika ti klo 12 - 17 & to klo 13 - 19)

info@elainklinikkatimantti.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2017 ELÄINKLINIKKA TIMANTTI