INFO

Timantista

Eläinklinikka Timantissa lemmikkisi on yksilöllinen perheenjäsen ja sen terveys nähdään kokonaisuutena. Paneudumme ongelmien taustasyihin ja tarkastelemme eläintä aina kokonaisuutena pelkän oireenmukaisen hoidon sijaan. Timantista löydät monipuoliset palvelut ja tarkkaan valitut tuotteet.

Tarkoituksemme on hoitaa lemmikkejä kokonaisvaltaisesti ja tarjota moniammatillisen tiimimme asiantuntemus ja palvelut saman katon alla.
Tavoitteemme on eläinten terveyden ylläpitäminen ja edistäminen ja sen myötä sairaudenhoitokustannusten minimointi.

Klinikkamme sijaitsee Tampereen Härmälän rauhallisessa ympäristössä hyvin kulkuyhteyksien varrella. Henkilökuntamme toivottaa teidät lämpimästi tervetulleeksi klinikallemme!

 

YHTEYSTIEDOT

Leirintäkatu 2
33900 Tampere
Härmälä

p. 050 324 7550
Myymälä ja puhelinajanvaraus avoinna:
TI 12-17 ja TO 13-18
Muina aikoina vastaanottopalvelut ajanvarausten mukaan

info@elainklinikkatimantti.com

Saapuminen

Eläinklinikka Timantti sijaitsee rauhallisella alueella metsikön reunassa Tampereen Härmälässä noin 4 km:n päässä keskustasta.
Meille saavut helposti julkisilla kulkuvälineillä. Bussipysäkit sijaitsevat Nuolialantiellä aivan klinikan edessä.

Myös omalla autolla on helppo saapua sekä keskustan suunnalta, että ohitustieltä (E12) Messukeskuksen liittymästä, josta on klinikan pihaan matkaa 2 km. Pihassamme on useita ilmaisia asiakaskäyttöön varattuja parkkipaikkoja.

Klinikkamme takapihalta lähtee kävelytie Pyhäjärven rantaan ja kävelyteitä pitkin matkaa voi jatkaa Hatanpään Arboretumin puistoihin saakka.

    Yhteydenottolomake
    1. Nimi (etunimi ja sukunimi)

    2. Sähköpostiosoite

    3. Viestisi


    Voit ottaa yhteyttä tällä lomakkeella, soittamalla, sähköpostitse tai tule vaikka käymään yhdessä lemmikkisi kanssa!