Maahantuomamme

Lunderland -tuoteperheen valmistaa saksalainen perheyritys, joka halusi tuoda markkinoille erilaisen, jokaisen yksilön tarpeisiin mukautuvan turvallisen ja lisäaineettoman vaihtoehdon.

Lunderland on uudenlainen tapa ruokkia koiraasi puhtaalla kotiruoalla!

100% lihasäilykkeet + puhtaat puurohiutaleet + luonnolliset ravintolisät

= täysipainoinen, maistuva ruoka lemmikillesi!

Ei mauttomista lihajauhoista tehtyä kuivaruokaa, vaan kunnon kotiruokaa!

Lunderland ruokasarja tuotetaan Saksassa pienen perheyrityksen voimin. Laadukas ruokasarja on suunnattu lemmikkien omistajille, jotka haluavat ruokkia lemmikkinsä vastuullisesti lajikohtaisia sekä yksilöllisiä ravitsemustarpeita kunnioittaen. Sarja sisältää puhtaat raaka-aineet, joita yhdistelemällä saadaan aikaan terveellinen, maukas ja monipuolinen ateria helposti ja vaivattomasti!

Tiedä mitä koirasi syö! 

Lunderland ruokasarja ei sisällä mitään lisäaineita eikä synteettisiä vitamiineja tai hivenaineita. Proteiinien lähteenä käytetään ainoastaan puhdasta lihaa, ja siksi Lunderlandin säilykelihavalikoimista löytyy sopivia vaihtoehtoja myös allergisille yksilöille. Puuro- ja kasvishiutaleet ovat esikypsennyksen ansiosta hyvin sulavia ja riittoisia. Vaihtoehtoina myös luomulaatuja!

 

Ravintolisät sisältävät luonnollisia vitamiini-, hivenaine-, ja rasvahappolähteitä, eikä niitä ole sekoitettu keskenään. Siksi ravintolisistä on helppo koota juuri sinun lemmikkisi tarpeita vastaava yhdistelmä, jolloin vältytään ravintoaineiden turhalta liika-annostelulta. Lunderland sarja on sekä laadukas että edullinen, sillä koiran elimistö pystyy tehokkaasti hyödyntämään sarjan ravitsemuksellisesti ylivertaiset tuotteet. Pieni määrä ruokaa - pieni määrä jätöksiä!

Lunderland Suomessa

Lunderlandin maahantuojana ja jälleenmyyjänä Suomessa toimii monipuolisiin terveyspalveluihin ja laadukkaisiin tuotteisiin erikoistunut Eläinklinikka Timantti, josta saat tarvittaessa ammattitaidolla laaditut yksilölliset ravitsemusohjeet myös oireileville ja erikoisruokavalioita tarvitseville yksilöille. Lunderland on saatavilla myös Eläinklinikka Timantin verkkokaupasta!

Jälleenmyyjäksi?

Tarjoamme Lunderlandin jälleenmyynnistä kiinnostuneille ilmaisen koulutuksen koiran ravitsemuksen perusteista ja Lunderland ruokasarjasta. Koulutus voidaan järjestää etäkoulutuksena. Koulutuksen hyväksytysti suorittaneet saavat valtuudet myydä Lunderland-ruokasarjaa Suomessa.

Kysy lisää sähköpostitse: info@elainklinikkatimantti.com

LUNDERLAND -TUOTTEET LÖYDÄT MYYMÄLÄSTÄMME JA VERKKOKAUPASTAMME!