KOIRAN KÄYTÖS JA TOTTELEVAISUUS

Meillä Timantissa opetellaan koira-arjen tärkeät perustaidot ja ratkotaan hankalalta tuntuvat käytösongelmat eläinkouluttaja Krista Heinosen opastuksessa. Kristan palveluihin kuuluu ongelmakoirakoulutus ja yksityistreenien järjestäminen.

Ongelmakoirakoulutukset sekä yksityistreenit toteutetaan klinikalla vastaanotolla, lähiympäristössä lenkkipoluilla tai tarvittaessa kotikäyntinä.

Varaa mukaan aina runsaasti koiraasi motivoivia herkkuja ja tarvittaessa säänmukainen vaatetus.

Tukena koiran erilaisissa käytösongelmissa toimii tarpeen mukaan myös muu moniammatillinen tiimimme.

Kuuliainen paimenkoira

VARAUKSET

Kysymykset, ajanvaraukset ja mahdolliset peruutukset sähköpostitse: krista.elainklinikkatimantti@gmail.com

Koira-arjen sujuvuuden takaavat tärkeät perustaidot:
Hihnassa nätisti kulkeminen, luoksetulo ja paikallaan oleminen, rauhoittumisen taito ja kohtelias käytös muiden koirien tai ihmisten tapaamisissa.

Arkitottelevaisuuskoulutus vahvistaa koiran ja omistajan välistä kontaktia ja antaa omistajalle eväät tehokkaaseen ja positiiviseen koiran koulutukseen. Koulutus pohjautuu palkitsemiseen ja hyvän käytöksen vahvistamiseen. Kouluttajan avulla opit huomioimaan ja vahvistamaan tavoiteltavaa käytöstä sekä ajoittamaan palkitsemisen oikein.

Harjoitukset toteutetaan pääsääntöisesti klinikalla tai lähiympäristössä lenkkipoluilla. Varaa mukaan säänmukainen vaatetus sekä runsaasti koiraasi motivoivia herkkuja!

Peruutusehdot

Ilmoita mahdollisesta esteestä suoraan eläinkouluttajallemme: krista.elainklinikkatimantti@gmail.com

  • Jos perut varauksen viimeistään 24h ennen varaamaasi aikaa, voit tehdä sen sähköpostitse, puhelimitse (soittamalla tai tekstiviestillä) ja palvelua ei veloiteta.
  • Jos perut varauksen myöhemmin kuin 24h ennen varaamaasi aikaa, voit tehdä sen ainoastaan sähköpostitse tai puhelimitse (soittamalla tai tekstiviestillä) ja sinun tulee maksaa 50 % palvelun hinnasta.
  • Mikäli et peru varausta lainkaan, sinun tulee maksaa koko palvelun hinta.

Hinnat sisältävät alv. Hinnat ovat toistaiseksi voimassa ja pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.