KOIRAN KÄYTÖS JA TOTTELEVAISUUS

Meillä Timantissa opetellaan koira-arjen tärkeät perustaidot ja ratkotaan hankalalta tuntuvat käytösongelmat eläinkouluttaja Krista Heinosen opastuksessa.

Järjestämme yksittäisiä treenikertoja sekä muutaman kerran kursseja, joita voit ostaa verkkokaupasta.
Kristan palveluihin kuuluu myös ongelmakoirakoulutus ja yksityistreenien järjestäminen, joihin ajanvaraus ensisijaisesti sähköpostitse: krista.elainklinikkatimantti@gmail.com

Harjoitukset toteutetaan klinikalla tai lähiympäristössä lenkkipoluilla, mutta pääsääntöisesti kokoonnumme aina ensin klinikalla (tai klinikan pihassa). Varaa mukaan säänmukainen vaatetus sekä runsaasti koiraasi motivoivia herkkuja! Yleensä kaikenlaiset koirat voivat harjoitella pienryhmässä, mutta jos oman koirasi osallistuminen mietityttää, niin Krista vastaa kysymyksiin sähköpostitse.

Tukena koiran erilaisissa käytösongelmissa toimii tarpeen mukaan myös muu moniammatillinen tiimimme.

Kuuliainen paimenkoira

Verkkokauppa

Verkkokaupasta löydät tulevat kurssit ja treenit sekä voit varata oman paikkasi.

Sähköposti

Kysymykset, ajavaraus yksityiskoulutuksiin ja mahdolliset peruutukset sähköpostitse: krista.elainklinikkatimantti@gmail.com

Nettiajanvaraus

Yksityiskoulutus ja
Ongelmakoirakoulutus
ovat varattavissa myös nettiajanvarauksen kautta.

Koira-arjen sujuvuuden takaavat tärkeät perustaidot:
Hihnassa nätisti kulkeminen, luoksetulo ja paikallaanoleminen, rauhoittumisen taito ja kohtelias käytös muiden koirien tai ihmisten tapaamisessa.

Arkitottelevaisuuskoulutus vahvistaa koiran ja omistajan välistä kontaktia ja antaa omistajalle eväät tehokkaaseen ja positiiviseen koiran koulutukseen. Koulutus pohjautuu palkitsemiseen ja hyvän käytöksen vahvistamiseen. Kouluttajan avulla opit huomioimaan ja vahvistamaan tavoiteltavaa käytöstä sekä ajoittamaan palkitsemisen oikein. Pienryhmässä toteutetut harjoitukset antavat turvallisen ja tuttavallisen ympäristön harjoitella arkitottelevaisuutta.

Järjestämme yksittäisiä arkitottiskertoja sekä ajoittain pidempiä kursseja.
Treenien teeman löydät verkkokaupastamme, josta voit myös varata paikkasi.

Voimme myös joustavasti porukassa päättää treenikerralla tehtävät harjoitukset.

Harjoitukset toteutetaan klinikalla tai lähiympäristössä lenkkipoluilla, mutta kokoonnumme pääsääntöisesti aina ensin klinikalla (tai klinikan pihassa). Varaa mukaan säänmukainen vaatetus sekä runsaasti koiraasi motivoivia herkkuja!

AJANVARAUS YKSITYISKOULUTUKSIIN JA ONGELMAKOIRAKOULUTUKSEEN

VARAA AIKA

Valitse teille sopiva palvelu. Ajan voit varata puhelimitse, sähköpostitse krista.elainklinikkatimantti@gmail.com tai alla olevalla nettiajanvarauksella.

Täytä ESITIETOLOMAKE

Täytä esitietolomake ajanvarauksen jälkeen, jotta voimme tarjota parasta mahdollista palvelua lemmikillesi.

Ennen koulutuksia

Varaa lemmikillesi paljon sitä motivoivia herkkuja!

Peruutusehdot

Rajoitetuista kurssi-/treenipaikoista johtuen ilmoittautumiset ovat sitovia. Ilmoitathan hyvissä ajoin, kuitenkin viimeistään 2 vuorokautta ennen kurssia/treeniä, mahdollisesta esteestä niin voimme siirtää varauksenne seuraavalle vapaalle kurssipaikalle.
Peruuttamatta jääneitä kursseja/treenejä ei hyvitetä.

Ilmoita mahdollisesta esteestä suoraan eläinkouluttajallemme: krista.elainklinikkatimantti@gmail.com